maanantai 10. maaliskuuta 2014

Taas vanhempi kuva, tämä on nykyään osa Sampo-keskusta. Aikoinaan tuon pyöreän ikkunan oikealla puolella oli matkamuistomyymälä, jonka edessä oli lasikaappi. Tietenkin siinä kaapissa oli perinteisiä matkamuistoja. Puin Noitarummussa enimmäkseen pikkunukkeja, vaihe vaiheelta. Omistajan tytöt oli -70 luvulla paljon esillä vaatemalleina eri lehdissä.
Heräsin tunti sitten painajaiseen ja kädet oli taas niin puutuneet, ettei niitä tahtonut saada liikkeelle. Sali kutsuu tällä viikolla vähän useammin. Yhden talon lomitus on taas tehty, ihan kiva siellä oli olla, vaikka henkilökunta oli paljon muuttunut. Kritisoin siellä useaa asiaa, esim.sitä, kun taas oli otettu suomea taitamaton, tuskin koskaan tuota työtä (tuollaisena)nähnytkään. Pomo oli sitä mieltä, että henkilö on tullut vakituisten pyynnöstä lisäkäsipariksi, vaikkei hänen(kuulemma) tarvinnut mitään tehdäkkään....hän oli opiskelemassa suomen kieltä!!! Oi, elämän kevät, paikkaan, jossa hädin tuskin ehtii tekemään päivän työt. On otettu taas kielen opiskelija, jolta voi odottaa mitä vain, muttei apua!!!
Asiakasaines oli hyvin huonokuntoista ja sairauksien takia hyvin epävakaata. Nyt on palannut lepositeet käyttöön, jotka ovat hyviä sellaisille "jalattomille", jotka tulevat sängyn laitojen yli tai muuten levottomille.

5 kommenttia:

 1. Muistan sen lasikaapin :) se oli kai ennen matkamuistotarkoitusta ihan jonkun vaatekaupan "näyteikkuna". Ja siitä vähän matkan päässä (Pekankadulle päin) oli puinen talo, jossa oli divari.
  Voi kyllä olla, että muisti asettelee taas asioita vääriin paikkoihin...

  VastaaPoista
 2. Mukivia salipäiviä sinulle ja koita kestää ♥

  VastaaPoista
 3. Sanna-uskon, että muistat oikein. Divarin paikalla muistan kiskan.
  Kiitos Sirkkis, eihän elämä oo koskaan ruusuilla tanssimista :)

  VastaaPoista
 4. voi apua, pidä siinä sitten omaakin työmotivaatiotasi yllä.

  VastaaPoista
 5. Vilukissi-sanoppa muuta!! Nyk.osastolla tai siinä talossa alettiin yt-neuvottelut. Kaikki vanhukset vaan kotihoitoon.....

  VastaaPoista