lauantai 29. maaliskuuta 2014

Ötököitä

Mörön märinää ja muuta, onkohan nää jo pakkomielteitä minulle?! Pikku ötököitä liikkuu vieläkin, vaikka on muurahaisrasiat, myrkkyjauhe, raid, baygon ym.käytössä%¤¤##""%&. Muuten alakaa tuntummaan oikeelta keväältä, on aurinkoo ja kuraa, hanget hupenee hittaasti.

7 kommenttia:

 1. Jos ne on tuollaisia, kuin tuossa ylemmässä kuvassa, niin kyllä mieki jo huolestuisin...

  VastaaPoista
 2. Ihana pakkomielle! Etenkin nuo ylemmät turrit, hurmaavia!

  Minäkin tein näitä josksu muutaman, mutta sitten hermo meni, liian pientä minulle, harmi, koska niitä oli kyllä kiva suunnitella tai ennemminkin katsoa, minkälaisiksi tulivat.

  VastaaPoista
 3. Suorastaan söpöjä ötököitä, varsinkin alemmassa kuvassa, saa tulla meillekin:-)

  VastaaPoista
 4. Nuo ylemmät ovat karvaisia"mörköjä" ja jos sellaisia on enempi ei ihme jotta pelottaa. Ovatkohan turkistilkuista tehtyjä? Arigumit ovat ihania, hauskoja ovat. Mukavaa kevään odotusta sinulle sinne pohjolaan.

  VastaaPoista
 5. Sanna-hehhehh, vielä kaameeempia :D
  Susu-Arvaa montako kertaa mulla on menny hermo? Nyt on ohkasimmat langat piilossa :D
  Rantakasvi-kiitos, maailmalle ne mielii :D
  Sirkkis-huhuu. Ostin kamalaa lankaa (ihan eri elukat mielessä), koukulla ei voinut tehä mitään. Neuloin sitte lapun ja ompelin kasaan. Kiitos toivotuksista, samoin sinne, kaunista..kesän alkua :D

  VastaaPoista
 6. Ei täällä muita ötököitä vielä olekaan, jossei villakoiria ja käärmeitä lasketa niiksi. Vaikka hanget on taas muutamassa päivässä laskeneetkin, nyt luvattu kylmempi jakso ei niitä hävitä. Hankia nimittäin. Päivät kyllä pitenee, varsinkin kun mentiin noita kelloja kääntelemään taas.

  VastaaPoista
 7. Outi-onko sulla kärmeksiä näkyny? Kyllä on peestä tuo kellojen vääntely!

  VastaaPoista