sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Näpertelyä ja Valtakatua

Huovutettuja lapasia on valamistunu enemmänki, mut en viiti kaikkia kuvata.
Ylimmässä kaupunkikuvassa on ent. Sokos, seuraavassa on ent. Leppäluoto,( jossa oli kaupungin ekat liukuportaat..ylöspäin), korkein osa on Teräksen taloa, joka on rempattu ja ullakolle rakennettu asuntoja. Matalat osat joutaakin purkaa. Sitten on Kauppayhtiön talo, en muista onko tää suojeltu. Päädyssä on jonkun taiteilijan aikaansaannos, muistaakseni ei ollu roilainen.

10 kommenttia:

 1. Jätin äsken kommentin missä kirosin ostolaisten villalapasten ja - sormikkaiden huonoa laatua, ne ovat nykyään kuin lahnaverkon palasia eli eivät paljon lämmitä tai kestä. Joskaan lahnaverkkoihin ei koskaan ole integroitu lämmitys-modea ettei sen puoleen.

  Mikäs teillä nyt on lumitilanne kun noissa 6. päivän kuvissa sitä näyttää olevan perin vähän? Täällä sataa hiljalleen (tänään ensimmäistä kertaa pitkään aikaan) ja se on hyvä juttu se, pysyy Lätkiksen tassut puhtaina ja on paljon valoisampaa.

  Ookke hyvää sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
 2. Peppone-näin on! Minä sain pari vuotta sitten fleecehanskat, ei vuorta, mut tarkenee hyvin...ainaki kahteenkymppiin. Oisko täällä nyt puol metriä tuota valkosta, en oo kattonu virallista mittaustulosta. Kiits, samoin sulle mukavaa näpyttelypyhää :D

  VastaaPoista
 3. Jee, lunta sataa tännekin!
  Komeita ovat lapaset, eihän noilla raskisi lumitöitä tehdä.:-)

  VastaaPoista
 4. Oikeasti Roin talot on rumia. Se historia sodan jälkeen.... sen aikainen muoti saati rakennustarvikkeitakaan vissiin kauhiasti ollut.

  Mutta Roi on ja tulee olemaan aina minun kaupunkini, jossa on henkinen vapaudenpatsaani jne.

  VastaaPoista
 5. Rantakasvi-jeeeee!! No, ehkä ei....
  Outi-Soan jäläkeen on varmasti ollu pula kaikesta, mut mie inhoan noita -60 laatikkotaloja. Niitä on vielä monessa paikkaa ja ympättynä vielä toisten talojen kylykiin, niinku noissaki kuvissa!

  VastaaPoista
 6. Sirkkis-Kiitos! Lapaset onnistui nyt aika hyvin ja noitten pienten näpertäminen ottaa näppeihin, mut aina vaan sorrun niihin :D

  VastaaPoista
 7. Hei sinä ahkera nainen! Söpöliini pikkuveitikoita ja tosi kauniita lapasia! Elämänvärisiä, kertakaikkiaan! Hyvin onnistuneita. Olitkohan huovuttanut niitä jonkinverran? Olivat kyllä tosi siistejä, jos olit huovuttanutkin! Mulla pukkaa olemaan sellaisia villakasoja, heh. Kamala homma saada ne suoraksi tai edes keskenään samankokoisiksi!

  VastaaPoista
 8. Hei vilukissi<3 Ahkerasta voijaan olla montaa mieltä :D Virkatut ja konehuovutetut on lapaset. Nyt osasin kaventaa oikeissa kohin, etteivät kovin pussuta. No, höh, sulla kyllä onnistuu kaikki!!

  VastaaPoista
 9. Kiitos mukavista hetkistä <3

  VastaaPoista