maanantai 6. tammikuuta 2014

Aika kultaa muistot... vaaleenpunasiksi


Tivolia joka nurkalta, no Valsa se on vieläki! Vielä -90 luvullakin siinä oli nuorisodisko. Nyt on viralliset kottiintuloajat, eivät hinkuta farkun persauksilla ikkunalautoja, eikä sihauttele kaljapulloja kulumilla.
Melekein kaks viikkoo on mittari heilahtanu nollan molemmin puolin, nythän tuo taas suves.
Aamupäivällä tein melekein suursiivouksen, kun murkut keksi alottaa piirileikin matolla! Otin nurkat paljaiks ja ekaks imurilla ja sitte raittia päälle. En vieläkään löytäny niitten kulukureittiä, mut ainaki huomiseen pysyvät pois.

9 kommenttia:

 1. Hmmm....aika tosiaan kultaa :) se oli tuossa missä on tuommonen "kopiplus" vai mikä lie... lasitiiliseinän takana oli keittiö, siellä on tullu nuhjattua enempi kuin Valsan puolella. Kellarissa oltua perunateatterissa ja jopa nukuttuakin joskus... äitin paikkaa ennen siinä oli ravintola Petronella.

  VastaaPoista
 2. Sanna-sulle se on tosiaanki ollu tuttua tutumpi paikka. Mulla on latkinu mielestä kummanki paikan nimen tai sitte eijoo ollu asiaa tuonnepäin!

  VastaaPoista
 3. Kaikilla ikää karttuu on paljon mielenkultaamia paikkoja sekä muistoja. Meillä se tuo nurmikenttä viheriöi edelleenkin.

  VastaaPoista
 4. Joko siis kevät tulossa kun murkutkin heränneet? Vai toisaalta ennustavatko pakkasta kun tulevat lämpimään?

  VastaaPoista
 5. Äh, mulla on niin paha univaje, että ihmettelin sun murkkuikäisiä lapsia piirileikissä....

  VastaaPoista
 6. Sirkkis-onneks aika myös tasottaa muistoja!
  Rantakasvi-on tainnu olla niin lauhaa, etteivät oo paennu oikein kauas. Toisaalta, kun pesä on talon alla niin pääseehän sinne kosteutta. Sais ens kesänä häädettyä ne talon toiselle puolen isäntäväen iloks :D
  Voi-Outi-siehän nukut kohta pystöön!

  VastaaPoista
 7. Murkuille paras myrkky on Baigon D jota saa ainakin Hong Kongista mikäli teillä siellä Honkkaria on. Nestemäinen ja elintarvikeystävällinen, myydään litran puh puh - pullossa eli sellaisessa samanlaisessa millä kukkia sumutellaan. Meillä oli jokunen vuosi sitten murkkuongelma ja KERRAN suihkutin sillä jalkalistat eikä sen koommin ole murkkuja näkynyt. Kaiken lisäksi tuo Baigon on myös sellainen ettei siitä ole lemmikeille vaaraa joten sitä hyvä nainen, sitä sun pitää ostaman!

  Huomenna on vielä kesä ja lauantaiksi on luvattu hirrrvittäviä - 8 asteen pakkasia jotka saattavat yöllä kiristyä jopa niinkin järjettömiin lukemiin kuin -11 tai -13!! ;D

  VastaaPoista
 8. ihana talo ja värikin! Miten piristäisi mont harmaata paikaa (tähän aikaan), jos tommosia valopilkkuja oisi enemmänkin. Vai teit melkein suursiivouksen, mäkin alan käyttää tuota sanontaa! Murkkuja...niillä kuulemma on aina sama reitti (?)...Baycon on meillä töissä käytössä keväisin, vievät kuulemma sieltä pesäänsä myrkkyä (?). Tosi aikaisinpas ne on liikkeellä? Toki talvi on lauha.

  VastaaPoista
 9. Peppone-ei ole honkkaria, mut eiköhän sitä ole muissakin kaupoissa. Kesällä kaatelen jotain myrkkyä ulos seinustalle, ovat ainaki siirtyneet oviaukosta kauemmas. Meillä on vasta -16, eilen oliki pureva tuuli.
  Vilukissi-täällä on vasta maalattu 2 kerrostaloa vaal.punaseksi..on siihen vähän totulteva. Mulla on niitä murkkurasioita ollu, kyllähän ne aikansa auttaa.

  VastaaPoista