sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Pienet piirit

Kolme alinta kuvaa on Pajakylästä, sinne mittään asiaa ollu, ookasin vain matkassa. Ääni on ilmeisesti palannut yli viikon jäläkeen, sensijaan on kurkku taas hemmetin kipiä. Vieläköhän lienee samaa virusta, minkä lekuri totes perjantaina, kehotti tuplaamaan kortisonin. Tulipahan töistä rokulipäiviä, jos sitte joulun jäläkeen yrittäs....
Eilinen meni vähän plörinäks, kun piti tyttönen viijä kirkkoon, no, sattupa olemaan väärä laulupäivä, ..le!!!
Hain eilen ihan perusruokia, eiköhän ne viikon riitä.
Aiemmin kirjottelin tytöntytöstä, jota käytin vyöhyke-hierontajutuissa. Lääkäri oli kehottanu soittamaan ajan fys.terapeutille, lihakset jumissa ja epäillyt migreeniä, kun sitä on niin paljon suvussa. No, se on heleppo diagnoosi, oisin siitä huolimatta toivonu magneettikuvausta!
Tänne on tullut paljon uutta lunta, jos jossain vaiheessa uskallan (ulost...)ulkoilla, yritän ottaa kuvia.

12 kommenttia:

 1. Siihen lumeen meinaa juuttua autolla... hitaasti saavat lumet putsattua täältä pois. Luulisi että täälä on valmius lumentuloonkin mutta ei niitä värkkejä sitten olekaan montaa ja priorisointi on muualla kuin meikäläisen kotonurkilla.

  Eilen kävin koruliikkeessä juuri pajakylässä kun ajattelin siinä säästäväni ajassa ja yksin siinä liikkeessä sitten olinkin. Parkkipaikalla en yksin ollenkaan.

  VastaaPoista
 2. Teitä onnellisia kun teillä on lunta! Täällä nurmet viheriöi ja kevättä pukkaa :)

  VastaaPoista
 3. Komppaan Rantista ja voin tunnustaa olevani kateellinen teidän "oikeasta joulusta". Täällä paska lentää ja banjot soi joten se tunnelmakin on hieman alavireinen - pelkkää pimeyttä näet.

  Paranemisia toivotan kumpaisellekin ja toivonpa totisesti ettei ole migreeniä tahi muuta vakavampaa koska nämä päänsäryt - jatkuvat sellaiset - ovat niitä joita ei toivo kenellekään.

  VastaaPoista
 4. Oi, Marttiinin puukkotehas! Siellä on vieläkin tuo valomainos :)
  Tuo valopukki on kyllä lievästi sanottuna kauhea... kalauttaakohan se tuolla hautalyhdyllä tuhmia kalloon?

  VastaaPoista
 5. Outi-eilen oliki monta vaaranpaikkaa, kun tosi hittaasti saivat puhistettua polokuja. Sen mitä olin liikenteessä, ei yhen yhtä auraa näkyny!!
  Rantis-voi teitä onnettomia:D Toivon teille jouluks puoli metriä puolimärkää lunta, khihi, samoin Peppikselle! Oon kattonu, kun ihmiset puuskuttaa perä pitkällä kolan varressa. Mullekki on kola jätetty vihjailevasti näkösille, mut ehei onnaa:P Peppone-kiitos toivotuksista. On tullut läheltä seurattua montaa migreenitapausta, joten eipä käy katteeks.
  Sanna-sulle mie tuon kuvasinkin, mut joku(murr), kerkes jo tukkimaan kallonsa kuvaan!! Marttiinin talo on rempattu ja otin kuvan, ettei lääkäripaikan ja Sollin koko ikkunarivistön mainokset näy. Lisäks talossa on Marttiinin puukkomuseo ja asuntoja ja ties mitä.
  Napsun kuvat on eteisestä ja pukista samaa mieltä, dingledingledong :(

  VastaaPoista
 6. Ku meiltäpäin tuli kaupunkiin, oli tuo mainos aikalailla ekana eessä. Koskikadun varrella oli teurastamo jossain niillä paikkeilla, missä nyt näyttää olevan joku Kukkola yhtiöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiitos, kun mua aatellen sen otit :)

   Poista
  2. Sanna-Oleppa hyvä ;D Kukkola-yhtiöt on vanha talo, ennen siinä oli autoliike, pihalla oli ramppi, mistä ajettiin autoja ylös. Sitten siellä oli joku pelipaikka. Samassa rakennuksessa L-kävijäntien reunassa oli bingo, ruokakauppa ja kaupungin eka itsepalvelukirppis. Nyt siinä on 4-tien kattavan kauppakeskuksen toinen puoli, Kukkola rakennutti sen ja myi. Poromiehent.puolella on sitten Rinteen rakennuttama puoli kauppakeskuksesta. Siinä oli vielä -70 luvulla Karjapohjola, sen jälk. mm sittari.
   Kukkola rakennuttaa nyt Lapinaukealle muhkeita kerrostaloja, hyvästi luistelu- ja pelikenttä!

   Poista
  3. No sehän se oli, Karjapohjola :) No, sielläpäin kuitenkin. Ja Aakenus oli ennen pelkkä matkustajakoti, nyt sekin on hotelli...

   Poista
 7. Ihanaa Joulunaikaa Sinulle ja Läheisillesi.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa kun saatte lunta on oikea jouluinen maisema. Meillä vettä sataa tuulee ja myrskyää. Toivotan onnellista joulua sinulle ♥

  VastaaPoista
 9. Enkuli-Kiitos<3 Kaunista Joulua myös teille! Ajatukseni ovat sielläpäin hyvin usein.
  Sirkkis-Onneks on senverran kylmää, ettei sohjoks mee. Hrrr, myrskyt ja sateet! Kiitos, samoin teille Lämmintä Joulua (sisätiloihin) sydämestä sydämeen<3

  VastaaPoista