tiistai 10. joulukuuta 2013

Lissää lunta

Eilisen -30 vaihtu alle kymmeneen ja lumipyryyn. Tässä taas tyypillisen surkeita otoksia keskikaupungilta. Joulupostit on olleet Itellan hoteissa jonkun päivän ja lahjomuksetkin on hankittu. Leipomukset valmistuu ehken viikonloppuna ja tilatut, virkatut enkelit pikkuhiljaa. Vielä on muutama työpäivä ennen joulua, sittenpä saakin jo joulu mennä :D

8 kommenttia:

 1. Kovin talviselta näyttää. Meillä päin oli vasta eilen illalla ensi kertaa -10C, tänään on enää muutama pakkasaste ja lumipyry. Mutta ukko pääsee kohta hiihtämään, onneksi;)

  VastaaPoista
 2. On sinulla ollut kylmät kelit vaan kyllä siellä pohjoisessa on aina aika kylmää. Toivotaan jotta vähän lauhtuu. Ihanat kuvat.

  VastaaPoista
 3. Helkkari sentään missä lukemissa siellä on liikuttu! :O
  Onneksi korpikylien höyryävät tervahaudat ja muut kuplivat suot ovat tähän asti pitäneet isommat pakkaset pois mutta annas olla kun ne tulevat, niin sitten niistä nautitaankin kuukausitolkulla.

  Viime kesänäkin juhannuksen kanttiin Ala-Körhösen nuorimmainen loukkasi itsensä kun olivatten olleet uimassa ja tämä jaa vähän yksinkertainen ihmistaimi meni hyppämään kalliolta uimaan eikä räähkä tajunnut että järvi oli vielä pohjamutia myöten jäässä. No, kopsahti sitten jään pintaan ja liukui sitä pitkin aina selälle asti mistä joku salakalastaja oli sitten tuonut pojan kotiin muutaman päivän perästä, kun oli löytänyt tämän vesselin yhdestä penkasta. Kotijoukot sulattelivat poikaa viikon verran kosaanilla ja ei kait sille mitään isompaa vikaa reissusta muistoksi jäänyt, mitä nyt puhuu kielillä ja kuset tulevat housuun aina kun joku laittaa mikron päälle.

  Että tämmöstä näillä selkosilla, nyt taidan mennä ottamaan iltaraksut kun tuntuu jotta päässä humisoo ;D

  VastaaPoista
 4. Rantakasvi-lumi pehmentää maisemaa ja kuuluu ehottomasti talveen. Yritin viime viikonloppuna luistella, mut ei jalat kestä :(
  Sirkkis-Pakkasiin ei olla vielä tälle talvelle totuttu, -17 on ollut usiamman kerran. Nyt on hurjat pakkastilan vaihtelut päivittäin.
  Peppone-Teilläpäin sitä tapahtuu :D Luulis sitä lunta ja kylmyyttä riittävän sinnekki....

  VastaaPoista
 5. Kaunista siellä.Meilläkin Nurmeksessa on noin 10 cm lunta.

  VastaaPoista
 6. Enkuli-teilläkin on mukavasti lunta ja varmaan myrsky hipas sitä kautta. Täällä on aika tyyntä, huomiseks pakkasta.

  VastaaPoista
 7. Voi, meillä ei ole yhtään lunta eikä pakkastakaan. Myrsky kävi sotkemassa viime yönä. Jouluvaloja on joka paikassa mutta tulee mieleen ihan Amerikanmaa, jossa niitä on vaikka kuinka ja aurinko paistaa ja kesäistä on. Typerän näköistä jouluna. Sulla oli ihania joulutonttuja ja -enkelitä!

  VastaaPoista
 8. Vilukissi-täällä pakastuu taas, nyt on -12. Keskimäinen kuva on kävelykadulta ja Sampoaukiolta (virallisesti loortinaukia), minusta tuommonen sekamelska eijoo kovin joulusta. Sinne on kuskattu puita, saunakota ja pukuhuonekota, siinä seassa on myyntikojuja. Puhaltelen sinnekkin kylmää ja lumihiutaleita, puuhhhhhh!! Laitan säpoa joulun aikaan tai jälkeen, kun sullakin hellittää kiireet<3

  VastaaPoista