maanantai 23. joulukuuta 2013

Hämärää touhua

Käväsin aamusella pikapikaa pihalla. Ei vilkkuvia valoja, ei möykettä, ei vessaetta...vain syvä hiljaisuus!
Tein pienen joulusiivouksen ja putsasin Miinakonnan akvan. Toivotin sille Vetistä Joulua, kun ei kelepaa lämmitellä lamppujen alla :(
Menen pariks päiväks äijän luo, ei lahjota toisiaan, kun ostettiin yhessä jouluruuat. Tietenkin kinkku, suolalohta, potut ja paisti.
Nyt, kun ite ei viiti, eikä oo tarvetta laittaa ihmeemmästi joulua, niin lapsuuven joulutki on saaneet kultareunukset. Meillä oli aina ruokaa, lämmintä ja aina joulukuusi ja taispa kävästä joka joulu pukkikin.
Toivotan mahdollisimman Hyvää Joulua sairaille, vähävaraisille, mielensä vangeille. Kaikille niille, joilla ei ole kaikkea, mutta yrittävät pärjätä sillä, mitä heillä on. Sekä kaikille blogitutuille<3 .="">

15 kommenttia:

 1. Jos ja kun minä muutan yhteen Onnin kanssa, en halaja lahjajoulua. Lapsille ja muille mutta oma joulu toivottavasti olisi juuri Mitäs syötäs tänä jouluna ostoksia. Ja mitä tehdään, jos se vaikuttaa jotenkin vaikuttaa ostoksiin. Ja ostokset mielellään ennen joulua hyvissä ajoin.

  Hyvää joulua Sinullekin ja konnallesi ja äijällesi.

  VastaaPoista
 2. Vetistä, mutta leppoisaa joulua vietetään täällä.
  Sinulle myös mukavaa ja rentoa joulua!

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää ja rauhallista joulua Sinulle ja konnalle myös sekä äijälle!

  VastaaPoista
 4. Hyvää joulua ja konnalle myös ♥

  VastaaPoista
 5. Samoin sinne ja samanlaisia toivotuksia! <3

  VastaaPoista
 6. Sopivan rauhaisaa joulua teille!

  VastaaPoista
 7. Mitteepä sitä terve immeinen muuta tarvihtoo ku ruokoo ja leppoo. Hyvvee Joolua!

  VastaaPoista
 8. Hyvää Joulua teille kaikille!

  VastaaPoista
 9. Jouluusta ilua ja oloa ja kaikenlaasta valoosaa ja rauhaisaa miältä täältä Vilukissin uutishuanehelta toivotteloo itte Vilukissi..

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille käynnistänne blogissani ja toivotuksista!

  VastaaPoista
 11. Hyvää Tapanin päivää!
  Minun lapsuudessa joulu tuntui todellakin joululta, kun silloin äiti leipoi erinäisiä herkkuja, joita ei ollut syötävänä joka päivä, kuten nyt.Pukkia meillä ei isä antanut käydä, ettei opita pelkäämään. Lahjat, mitä pientä nyt sattuivat milloinkin hankkimaan (pääosin itse tehtyjä), annettiin silloin joulusaunan jälkeen. Nykyisinhän joulu on vain kauppiaitten "juhlaa".....ostetaan kaikkea, jopa yli varojensa, ei minun mielestä se ylenpalttisuu tuo sitä joulua, vaan se, että ollaan yhdessä ja kaikilla olisi hyvä mieli.

  VastaaPoista
 12. Kiitos samoin-Amalia-ja hyvää vuojen loppupuolta! Tuo on niin totta, että pitää ostaa yli varojensa, ei se tosiaan tuo joulumieltä! En muista, että äiti ois ehtiny leipoo (eikä osannutkaan) muuta, kun ne tavalliset piiraat ja pullaa. Eipä niihin ehtiny kyllästyä, vaikka joka viikko söi. Luultavasti yks vanhemmista siskoista leipo sitte muuta, eijoo jääny muistikuvia. Samaten ne vähäset lahjat oli vanhemmilta sisaruksilta.

  VastaaPoista
 13. Ihanaa alkavaa vuotta sinulle ystäväni.

  VastaaPoista
 14. Enkuli-kiitos samoin sinulle Oikein Kaunista alkanutta Vuotta...toivon myös lämpimiä ajatuksia<3

  VastaaPoista