sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Pyhhää

Tähän ois pitäny tulla kaunis kuva toisesta ensilumesta, vaan tulikin rumia rakennuksia ja liikennemerkki tölöhöttää keskellä!!
Pari kuukautta kestäny flunssa ja muut tulehdukset saivat minut julumetun pääkivun kans jäämään perjantaina pois töistä. Eilen sitte kävellä hipsuttelin kaupungilla, kun kaupat oli auki. Kaupat vaihtu aika äkkiä, kun pää ei kestäny hajuja. Pari paitaa läks matkaan, toinen itelle. Minulla on tänä talvena paijan vaihtoviikot, haluan muutaki, kun raitasta. Muutenkin oon satsannu ihteeni, ostin laukun ja viimenki ne kuulokkeet, ahh sitä musiikkinautintoa!
Nyt on syynätty keskiroppa, joten pitäs yrittää aikaa lääkärille. Taitaapa taas tulla puhelinaika, niinku muullonki.
Vanhin lapsenlapsi on hyvin eläväinen ja liikkuvainen. Omilla koprilla oon toennu miten tiukilla hällä on lihakset, muutenki yleinen lause on: Mummo hiero! Nyt on valittanu taas silmäkipua, sitä tutkittiin pari vuotta sitten, eikä siitä löytynyt ihmeempää. Muistaakseni nytkin oli näkö ihan hyvä(äet voip korjata, jos muistan väärin). Varasin ajan vyöhyketerapiaan ja yks kerta on takana. Kovasti Tanja oli sammaa mieltä tytön kropasta, että on, kun viulunkieli. Niin suurin osa siinä on hierontaa ja lihasten löysyttämistä. Hain kokkeeks luontaistuotekaupasta, magnesiumia, kalkkia ja C-vitamiinia. Tyttö ei syö marjoja, hedelmiä, eikä vihanneksia, vesimeloni ja porkkana taitavat olla ainuat.
Tännään vietän rauhaisan päivän ja huomenna iltavuoroon

8 kommenttia:

 1. Kyllä on siellä toisen näköistä kuin sillon, kun ite talsin siellä...
  Olisko silmässäkin lihaskipua?

  VastaaPoista
 2. Pyhää vaan sinnekin päin!
  Ei tule lunta sillä tästä talvesta tuleekin kesä lukuunottamatta tammi-helmikuun -40 asteen pakkasia mutta nehän ei kestä kuin pari kuukautta joten eipä hätiä mitiä.

  Lihaskivut on itsestään saabilla ajavasta sarvipäästä ja tulevat monta kertaa kun joku paikka on kipeä eikä salli oikeaa asentoa. Pahimmillaan menee yöt valvoessa kun on tavallaan tuplakivut päällä ja se ei todellakaan ole mitään mukavaa.

  Kaikesta huolimatta mitä parhainta sunnuntai sulle rakas Lissukka ja olehan kiltisti sillä ne tontut ovat jo liikkeellä ;D

  VastaaPoista
 3. Kyllä on vähän apean näköinen ostosparatiisi.... heh. Tosin kauheasti ei lumi sitä peittäisi mutta tää on kuitenkin kotikaupunki ja siksi ihan vähäsen rakas. Näine rumiluksineenkin.

  VastaaPoista
 4. Sanna-paljonhan täällä on muuttunu, mut äkkiä silimä tottuu rumiluksiinki. Joskus miettii, mitähän tuossaki paikalla oli sillon ennen.
  Silmäkipu johtuu luultavasti siitä, kun nää kaula-niskakanavat on tukossa.
  Peppone-mie luulin, et täällä mennään tästälähin kahella vuodenajalla; kesä ja talavi.
  Itekki on kokenu kaikenlaista, mut lapsen kipua on vaikiampi kattoo.
  Täällä on tarpeeks noita tonttulijoita ympäri vuojen :D
  Outsa-kummasti tää kaupunki alakaa vaikuttaa minustaki kotikaupungilta?!

  VastaaPoista
 5. Eihän tuo kuva ole kovin mairea vaan sellaisia nuo kaupungit ovat. Hauskaa kun olet itseäsi hemmotellut ostoksin. Niillä saa vaihtelua ja kyllä uusi vaate piristääkin. Kun viimeksi olen siellä maisemissa oli hiukkasen erilaista. Semmoista kehitystä se on.

  VastaaPoista
 6. Sirkkis-nyt täällä on hukkasen enemmän lunta. Viime aikoina ei ole isoja rakennuksia valmistunut, mut sitäkin enemmän kerrostaloja. Nyt aion pärjätä tän talven hankkimatta yhtään vaatetta lisää.

  VastaaPoista
 7. Silmiinkin on jotain voimisteluliikkeitä, olikohan se vaan silmien liikuttelua tasaisesti suunnasta toiseen? Onpas kurjaa, jos koko kruppi on kuin viulunkieli, lapsi tuntee sen varmaan ihan kipuna. Täällä putoaa vetää ja on sumeaa ja sameaa (likaasen siäntää, sanoos pohojalaanen). Jaksua!

  VastaaPoista
 8. Vilukissi-kyllä lapsella on ollut kurjaa, nyt sen tajuaa, kun toinen kerta hierontaa on takana! Eilen tuli täälläki vettä, nyt on paksu kerros puhtaan valkosta lunta. Kiitos<3

  VastaaPoista