perjantai 25. lokakuuta 2013

Onks teille käyny näin?

Kaikkihan alko siitä, kun yläkerrassa alettiin massiivinen remontti. Noo, eihän se paljon minun elämää liikuta, vähän meluhaittoja, mut nythän oon töissä. Joten seki on pientä, kun iltasin ja viikonloppusin ei tehä remppaa. Mitä nyt pari evakkoyötä, sitten, kun vedet katkastaan ja putket sukitetaan.
Eka viikolla tuli veskinpönttöön tukos, muutaman päivän päästä tulvi lattiakaivo. Pönttö otettiin irti ja putket hoonattiin, veskinpönttö tuli hyvin kiinni, olin pois, että varmasti kuivahtaa. Eka sähkölaskussa oli jo parikymppiä ylimäärästä lisäpattereista, lämmityshän katkastiin alussa.
Sitten tultiin tuijottelemaan veskin kattoa, oiskohan aukastava pari lautaa, tehtäs liitäntöjä. Vedet katkastiin, olin pari yötä evakossa. Sitten myöhemmin tulis vielä pari evakkoyötä, no se on sitte ajallaan. Eilisiltana pääsin kotia, jäljet oli siivottu ja suunnittelin tälle illalle kunnon siivouksen. Noo, illalla kuvittelin, et veskinpönttö heilahti....eiii minua vain väsyttää. Aamuyöstä oli pakko nousta vessaan, tuttu koti, mitäs sitä valoja. Hups, ehin nousta, kun rymähti, nyt vois olla pää halki...minultaki.

8 kommenttia:

 1. No ei oo käyny, mutta joskus on tullu istuttua pytyllä, joka ei oo kiinni... pelottavaa jälkeä!!! Kyllä sie oot saanu kaikenlaista kestää, pitäs saada jo korvauksia tuollaisesta. No pytty tietysti pitää korvata, mutta muutakin.

  VastaaPoista
 2. Jäin kauhistelemaan että jos minun pitäisi mennä koirineni evakkoon.... ja käydä töissäkin.... eihän se olisi mahdollista.

  VastaaPoista
 3. Voi ei, apua, kamalaa! Onneksi pääsi ei haljennut.

  Voimia!!!

  VastaaPoista
 4. Voi kamalaa , onneksi et itseäsi telonnut. Meillä oli sellainen vika kun tulimme lyhyeltä lomalta niin vessan vesisäiliö oli omia aikojaan halennut. Onneksi vesi meni lattiakaivoon. Muuten olisi tullut isovahinko. Sinulla sitten jatkuu nuo 'evakkomatkat'.

  VastaaPoista
 5. Sanna-luulen, ettei tässä oo vielä kaikki :) Onhan se vuokraisäntä luvannu hyvittää ainaki evakot ja sähköstä saa maksaa osan.
  Outsa-kuule pakon eessä ihmiset kestää melkein mitä vain :)
  Susu-on mukavaa olla "kokonaisena"! Kiitos <3
  Sirkkis-oli siinä onnea matkassa, vaikka huumorin puolelle tää nyt jo kääntyy :D Vesivahinkoja minäkin pelkään! Jospa ne seuraavat evakot pääsis ilman tavaroitten siirtelyä ja lisäsiivouksia.

  VastaaPoista
 6. Pyttyä ei sitten oltu laitettu lainkaan kiinni ja onni onnettomuudessa ettei käynyt pahemmin. Toki mottipää putkari aka liike uuden pytyn ja asennuksen maksaa mutta sun olis tarvinnut isännöitsijälle soittaessasi sanoa että on tämä jumalauta ihmeellistä kun torttua vääntäessä pytty pakenee alta ;D

  VastaaPoista
 7. Peppone-pytty oli pitkänkin aikaa kiinni ja luullakseni ihan oikein kiinnitetty. Luulen, että nuoret miehet laittaessaan katon putkitusta aiheuttivat pöntön irtoamisen. No, tää uusikin istuin irrotetaan vielä ainakin kerran......

  VastaaPoista
 8. Voi hyvänen aika sentään! Oisit voinut satuttaa itsesi. Johan nyt. Mulle sanottiin kerran, kun lattiakaivoni ei vetänyt, ettei vika voi olla yläkerran remontissa...olinpas vaan sitten oikeassa! Siellä oli kait laitettu pytyyn tai lattiakaivoon kaikki pikkusora ja nehän muutti sitten mun kerrokseeni.

  VastaaPoista