lauantai 7. syyskuuta 2013

Unissaan

Minulle luvattiin perintö rikkaasta suvusta, josko osallistuisin hautajaisiin. Perinnön suuruutta en tiennyt ja esivalmistelutkin tökki. Jouduin raivaamaan edestäni ensin vanhaa, ennenkuin pääsin lähemmäs hautajaispaikkaa. Huomasin, ettei minulla ollut asiallista vaatetusta. Aloin hakemaan vaatekauppaa ja niinhän siinä kävi, kuten monessa muussakin unessa, vaikka mitä kummallisia paikkoja kuljin, mutten osunu oikeaan. Ehkäpä siihen vaikutti tää rikkaan suvun nuorempi polvi, joka kiusasi minua kaikin tavoin.
Viimein he toivat minulle mustat vaatteet ja 2 punasta puseroa, valihin niistä toisen ja päälle laitoin mustan paidan. Olisin halunnut meikkiä, mut aattelin, et nehän valuu kuitenki poskille.
Saavuttiin kirkkoon ja vanhempi ökypari oli jo siellä. Tyttö, jonka kans menin ei jostain syystä voinukkaan esitellä minua heille, olinhan uppo outo! Samainen nuori nainen meni ruumiin luo, joka makasi katavalkilla ja hengitti. Niiskutukseni lopahti, mutten uskaltanut hiiskahtaakkaan. Uneni loppui, ennenkuin elävää ruumista haudattiin tai edes poltettiin. Kukista en jostain syystä huolehtinut, enkä muista niitä olleen muillakaan.
Uneni on tosi, mutta julkaisuun innoitti Peppone.

8 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen uni... mutta hyvä, että ehdit hautajaisiin :) mie vain aina myöhästyn unissani. Tai en ylipäätään pääse lähtemään.

  VastaaPoista
 2. Mistähän tuollainen uni kertoo? :) ..jotain sinusta itsestäsi!

  Minä räplään usein unissani kännyä ja aina on joku hätä mutta en osaa jostain syystä osaa soittaa..höh!

  VastaaPoista
 3. Erikoinen uni ja jotenki kammottava.

  VastaaPoista
 4. Sanna-paljon on mullakin unia, missä en pääse lähtemään/perille tai uni loppuu vain kesken.
  Sini-varmaan jotain omasta sielun elämästä. Kyllä mullakin on joskus puhelinunia, eikä muista numeroita :D
  Sirkkis-minulla on lähes aina erikoisia unia :D Vahvin tunnetila oli, kun en löytäny vaatekauppaa ja tietenki elävä ruumis. Mutten kokenu tuota painajaiseksi.

  VastaaPoista
 5. Aika erikoinen uni mutta eihn niissä yleensä mitään tolkkua olekaan vaikka kuinka koittaisi hakea yhtymäkohtia elävästä elämästä.¨

  sori tämä poissaoloni mutta tämä loppukesä on ollut vähän helvetin kiireinen.

  VastaaPoista
 6. heh...ensin nousi ihan ihokarvat pystyyn, että mitä kaikkea oletkaan nyt tehnyt ja unihan. Eikös vaan ole joskus unet outoja...olin viime yönä isossa yleisötilaisuudessa ja juhlapuheenpitäjä puhui minusta ja kaikki kääntyivät katsomaan, että kukas tämän puhujan uusi rakastettu onkaan ja se olin muka minä ja olimme sopineet, ettemme kerro kenellekään..heräsin hiestä märkänä, kun siippani katsoi unessa kysyvänä suoraan silmiini...oikein piti hengittää rauhaisasti, että tajusin, että ota iisisti vaan...tilanne ohi...

  VastaaPoista
 7. Peppone-monestikkaan unissa ei ole järjen häivää :D
  Vilukissi-aika jännä uni :D
  Nettis-joopajoo, kohtahan tää löytyy kansien välistä :D :D
  Ennemmin näin paljonkin oikeita jännäriunia.

  VastaaPoista