sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Mietinnän paikka

Kävin salilla ja suihkun jälkeen istuin hieromatuoliin. Siinä tulin ajatelleeks sitä helkkarin kaukasta kouluikää. Tulipa mieleen, etten kuullut yhestäkään allergisesta lapsesta sillon yheksän vuojen aikana. Varmaan heitä oli, mutta salattiinko ne niin visusti! Jo ihan pienenä tulin tietämään reuman, kaihit, syövän, kehitysvammasuuden ja polion. Vähän isompana sai lapsen ja aikuisen sokeritauti kasvot, samaten kaatumatauti ja  skitsofrenia.

Toiseen ajatukseen, luin uudistuneen Reginan....jos olisin vielä kys.lehen vakilukija, haluaisin sen entisen takasin. Lehdessä oli paljon kirjailija- ja kirjaesittelyjä ja ammattikirjoittajien novelleja. Susulla oli kaunis, vanhahtavaloppuinen kirjoitus. Yhtä kirjoitusta en ymmärtänyt ja yhden loppu oli ennalta arvattava. Aion kuitenkin lukea vielä elokuusssa ilmestyvän lehden.

4 kommenttia:

 1. Pikkasenko on ihana kukka toi keltainen tai ruskea vaiko molempia....

  VastaaPoista
 2. Touhu on mennyt mun mielestä liian steriiliksi ja tästä syystä ihmisen puolustusmekanismi on romahtanut sukupolvi sukupolvelta. En oikein näe muuta selitystä allergioille - niitä kun on nykyisin jo valmiina melkein kaikilla vastasyntyneilläkin .

  VastaaPoista
 3. Outsa-samettikukka, haiskahtaa lievästi(ihan hyvälle), kannattaa laittaa porkkanapenkkien läheisyyteen, jotkut öttiäiset pysyy kaukana!
  Peppone-näin on ja sit, kun ne periytyy tai alttius ainaki, niin nehän leviää räjähysmäisesti. Näin kyllä uimahallilla, miten vauvelit konttas katsomossa ja odotustilassa, eikä niiltä kiirehitty pesemään käsiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta se on ihan oikein, vastustuskykyä ajatellen ja raksalla muuten kulkee sellainen sanonta (usko pois, jotkut äijistä tänä päivänä ovat "neitejä" jotka eivät halua liata käsiään jatämä kohdistuu heihin) kuin "tosimiehen tuntee siitä että sillä on kilo paskaa housuissa".

   Poista