torstai 2. toukokuuta 2013

Jotahi

Parit kämmekkäät, pantoja ja hädejä tytöille. Aika näyttää kelpaavatko vai jäävätkö käyttämättä. Olin harjoittelemassa työntekoa 3 kokonaista päivää. Eka päivän jälkeen oli jalka turvoksissa ja pakotti ihan peevelisti. Ei varmaankaan nivelrikkoa, kun oli eri paikassa. Toiset päivät vaan selekä temppuili. Aika hyvin muistu asiat mieleen, eikä ollut tullu paljon muutoksiakaan.

3 kommenttia:

 1. Kivoja neulomuksia ja kyllä tyttelit tykkää ♥

  VastaaPoista
 2. Tuollaist kämmekkäät (vai ovatko ne kynsikkäät kun sormikkaista on jätetty päät tekemättä) ovat hyvät mutta harmi vaan ettei kestäviä tahdo löytää (raksahommat). Mulla oli yhdet kiinalaiset joissa oli jotain helvetin ohutta nahkaa kämmen osa sekä sormien sisäpinnat mutta ne nahanpalat olivat niin huonosti ommeltu että lähtivät pian pois, muutoin ne olivat hyvät koska kestivät kulutusta. Mistään en sellaisia kunnollisia nahkaversioita ole löytänyt ja se pännii, tuo kun on ainoa mallia mitä meikäläisen töissä voi pitää (ovat myös kesällä aivan ehdottomat)

  Samperi kun sulla on tuo meemikielto, olisin paiskannut sua eilen post-it - lapulla koska tykkään sun blogistasi (ja sun kommentit saa mut aina hyvälle tuulelle :D )

  Hyvää viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 3. Sirkkis-kiitos :D
  Peppone-voi, kun joku hokais alkaa tekemään noita kynsikkäitä tosiaankin KESTÄVÄNÄ versiona. Ne olis kätevät monessa paikkaa. Pilkkijät näitä villaversioita ostaa jonkin verran.
  Kiva, että saan sinut ilostumaan :D Uskon sen ilman post-it lappua ;D

  Hauskaa ja levollista viikonloppua<3

  VastaaPoista