keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Enkulin musahaasteen nro 5 vastaukset

Viime kuussa ei tullut osallistuttua niin lävväätänpä nyt kaksin kappallein :D Vaikkei äitienpäivänä kahviteltukaan, sain kuitenkin lahjaksi mansikka-amppelin. Yritän nyt pittää sen hengissä lämpimiin asti ja siitä eeskipäin :D Alempi kanavatyö on ollu esillä ennenki ja yhäkki kehystämättömänä kutvottaa :D

7 kommenttia:

 1. Voi että - mansikkahan kukkii. Ihana että osallistuit näillä haasteeseeni. Upea tuo pistelemäsi mansikkataulu. Kannattaa kehystää ehdottomasti. Laitan kaksi arpaa arvontakannuuni ja toivottelen onnea arvonnassani.

  VastaaPoista
 2. Oiei, luin hätäisesti jotta "enkulin vatsahaava..."

  VastaaPoista
 3. Enkuli-kiitos ;D Kukkiihan se, onneks nyt tuli lämpimät, voi pitää ulkona.
  Sini-pitäskö lähettää laastaria ;D Mie luen kans mitä sattuu ;)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kirjontatyö ja nyt kirppikseltä etsimään sopivat kehykset.

  VastaaPoista
 5. Mä ostin muratin parvekkeelle. Hitsiläinen, mansikkakin sinne pitää hankkia! Mulla ei ole koskaan ollut. Toivottavasti flunssasi antaa pikkuhiljaa periksi! Komea ristipistotyö!

  VastaaPoista
 6. Kotilaiska-todellakin makee, kiitos :D
  Sirkkis-Kiitti! En ala ite kehystään, pitäs ensin pingottaa suoraan ja kiinnittää, sitte ostaa mattalasi ja kehykset. Muutaman kerran uusitin työttömien pajalla, kun eivät saaneet suoraan. Yks taulu on tavallisella lasilla, heijastaa.
  Vilukissi-no, ehottomasti mantsikkaa on kokeiltava ;) Ikävä kyllä lääkekuuri loppuu ja yskä pahenee :( Kiitti, nyt sain lankakaupan loppuunmyynnistä kanavatöihin lisää lankaa :D

  VastaaPoista