tiistai 14. toukokuuta 2013

Ei tullut yllätyksenä

Eikä yhtään väärään aikaan. Pahh, flunssalle ei ookkaan oikeeta aikaa. Joka vuosi, ainaki ykskymmentä vuotta se on tullu varsinkin just toukokuussa. Nyt se hyökkäs vain kuumeen kans, tänään on ollu pahin yskityspäivä. Huomenna ei voi olla pahempi, ei! Narisen ku vittasarana..sanos joku.
Tänään kävin kampaajalla, kävelin vessaan, kiipesin tavalliselle tuolille seisomaan ja sanoin äijälle leikkaa viis senttii tukan latvasta pois. Äkisi se vähä, ei sitä, jotta joutu ihan vähän kumartumaan, vaan "mee tuonnemmas, kun ei valo näytä". Sitten lyhennin äijän tukkaa, äkisin minäki, kun ei meinannu päästä lavuaarin ja seinän välissä kääntymään sivuttain. Minun mielestä vain tukan leikkauspaikka on vessa tai kylppäri. Joskus voi leikata mökillä ulkona, kun ei tuule, eikä ole sääskiä.

5 kommenttia:

 1. Tukat on hyvin ja näkyykö kellot ;)

  VastaaPoista
 2. Parantava pusut flunssan karkoitukseen ja pienenä vinkkinä voin sanoa että kannattaa ajella suosista klaniksi, tälläinen kalju on vaivaton ja sitä paitsi siili sopii monelle naiselle. Ihan oikeasti, esim. Sinead O'Connor:kin näytti ihan mukavan näköiseltä. Ja vaikkei koko päätä ajelisikaan niin niskapuoli ainakin ja sivusta koska naisen niska on se.... ;)

  VastaaPoista
 3. Sirkkis-joka seinällä kello raksuttaa :D
  Peppone-jo vanha kansa tiesi "näin tautisena aikana voi suutelmiinkin kuolla" :D :D Mulla on n.70cm päässä, et niska näkys, joten ei vielä ihan siiliks :D

  VastaaPoista
 4. Susu-kiitos! Voisin luovuttaa tämän yskän ihan ilmaseks :D

  VastaaPoista