perjantai 19. huhtikuuta 2013

Ei ole niin...

työvoimapoliittista lausuntoa taaskaan. Ne harvat tunnit, jotka olen puolen vuoden aikana tehnyt, olen ilmoittanut tunnollisesti TE-keskukseen ja liittoon. Ilmoitin ensin netin kautta osa-aikatyönä, työlinjalta kuulin, että kannattaa ilmoittaa kokopäivätyönä, koska jokaisen ilmoituksen jälkeen oikeasti pitäisi tehdä työvoimapoliittinen lausunto(jota ei tehty ja liiton rahat tuli suosiolla). Nyt olen ilmoittanut kokopäivätyönä ja merkannut selityksiin päivämäärät ja tunnit ja taas tökkii. Liitosta ei tule mitään ennenkun menen istumaan maanantaina työkkäriin ja verotoimistoon on pakko mennä, kun vapun tienoilla on muutama kokotyöpäivä. Olis saatava ns. friilänsseriverokortti. Uhh, koskahan tää loppuis minun kohalta, ei jaksattas yhtään!!!!

5 kommenttia:

 1. Toi työttömyys on raastavaa, toivon siihen parannusta.

  VastaaPoista
 2. Olen aikoinani tasitellut saman byrokratian kanssa ja hommaan tuli muutos kun ilmoitn että voivat pyyhkiä minut tilastoistaan pois. Kysyivät että mitkä ovat perusteet, eihän sellaista voi tehdä ja tähän vastasin että ne perusteet lähetän teitä ylemmälle taholle mutta suurin syy on se, ettei tässä saatanan byroossa asiat hoidu teidän antaman ja meikäläisen noudattaman ohjeistuksen mukaan. Hetken aikaa oli hiljaista konttorissa ja sitten mulle ilmoitettiin että asiat hoituvat tästä eteenpäin. Ihme kyllä näin tapahtui joten tietyistä asioista kannattaa pitää kiinni koska muuten ne vievät kuin pässiä narussa - pelkästään laiskuuttaan.

  VastaaPoista
 3. Sirkkis-kesäksi, ehkä syksyksikin ois töitä. Eri juttu pystyykö niitä tekemään!
  Peppone-näinhän se on! Kaikista vain ei ole tuohon, joten pakko mennä pässinä kohti vuojen loppua ja kattoa joko helppais!

  VastaaPoista
 4. Niin ollaan kuin entisajan piiat ja rengit. Isäntiä löytyy vain enemmän muualtakin työnjohdosta.

  Siinä olisi sarkaa jos joku ottaisi tehtäväkseen työn jakamisen tasaisesti. No, itse olen sitten alalla joka ei kelpaa oikein. Koska vanhukset on hoidettava, pitää ruoskia yksilöstä kaikki irti ennen kuin se sairastuu. Sillä senhän se tekee kuitenkin.

  VastaaPoista
 5. Näinhän se on Armi! Minä menen akuutille, niin siellä on melkonen tytinä muillakin kuin hoitsuilla.

  VastaaPoista