torstai 16. elokuuta 2012

Miu mau mukkaa....

Taas tuli vuos lisää, synttärijuhlat oli sangen pienimuotoiset. Sain kuitenkin toivomani lahjan H Liukko-Sundströmin kukkamukin. En perusta niistä pupumukeista, mut nää kukkaset on kauniita. Syksyä on jo ilmassa ja silti melkein helle painaa päälle. Huomenna on yks vapaa ja toivottavasti saan sen käytettyä pienimuotoiseen sadonkorjuuseen. Poikanenkin on yhtä vuotta vanhempi. Lahjoja on riittäny harva se päivä aukastavaks, hu vois ehkä kahvitella.

7 kommenttia:

 1. OOONNEA.

  Tuo muki on kyllä aivan ihana!

  VastaaPoista
 2. Voi minä onnenlinnun sinisiiven luoksesi lähetän. Ison sylillisen sydänlämpöisiä haleja saat ja paljon syksyisiä iloja sinulle . Tuo muki on TOSI ihana.

  VastaaPoista
 3. enkuli-Kiiitooos! Toivomuksena on lisää kukkamukeja, ovat vielä niin sopivan kokosia.
  sirkkis-Kiitos, sinä runolintu, kauniista toivotuksista :DDD

  VastaaPoista
 4. Isoosti onnea!! Kaunis muki. Tyttäreni kerää muumimukeja, pitäisiköhän mun alkaa keräämään näitä. Ovat kyllä nättejä. Mulla ei ole sadonkorjuuta, mutta ilmasipuleita aion laittaa maahan vk.lopulla!

  VastaaPoista
 5. Onnea, Onnea Onnea vaan, punainen tupa ja pottumaa (jos sulla ei niitä vielä ooo...)

  VastaaPoista
 6. Vilukissi-Kiitos ;)))Joo minunkin lapsenlapsilla on muumimukeja. Tuli kerätyks 3litraa vattuja, ois ollu enemmänkin, mut aika loppu kesken.
  Susu-Kiitos ;)))
  Sini-Kiitos;))) Joskus on ollut pottumaa, nyt eijoo ennää intoa laittaa. Punaisen tuvan vois hankkia, miksei kartanoakin. Yhtä vain puuttuu...sitä mania!

  VastaaPoista