tiistai 13. maaliskuuta 2012

Miinaa
Miina on viettäny rauhallisen talven ja on piristynyt kevääseen. Vielä ei kuitenkaan tarvii antaa miinavaroitusta, se tulee sitten, kun konna alakaa munimisriehunnan tai ehtii niin nälkäseks, et paljaat jalat on vaarassa ;) Kävin eilen eläinkaupassa vilkuilemassa ruokauutuuksia : Ostin kuivattuja katkarapuja, seepian ja annosruokanappeja. Kuivamuonan voi antaa välipäivinä suoraan akvaarioon, muutenhan syötän Miinan omassa pesuvaissa. Miinalla on muutenkin omat tarvikkeet, silti vessan joutuu kuuraamaan joka syötön ja suodattimen puhdistuksen jälkeen. Neidon ylväät päänasennot kuvissa johtuvat siitä, kun vähän lässytin ja konna alkoi kuuntelemaan.

12 kommenttia:

 1. Miinavaroitus!!!

  Kilpparit ovat sympaattisia, olen aina pitänyt niistä.

  VastaaPoista
 2. Miinalla on oma kylpylä :) Hauska tuo eka kuva.

  VastaaPoista
 3. Sinun horrosta on siis aloittanut kevään katselun. Mukava tuo Miina, joko sinä olet hankkinut sille myös sulhon niin sitten hiekkaloota lämpimään paikkaan ja jännäämään jos joku syntyisi.

  VastaaPoista
 4. Susu-nii-in, välillä on jalkamiina ;) Kyllä Miina on hyvin symppis ja ainakin kuvittelen, että ymmärtää jopa puhetta.
  Miiruska-hitska, kun en oo saanu seleville onko tuo suihkujäykkyys nautintoa vai kauhua ;D
  Sirkkis-Miina on pelastettu 10v sitten hallitsevalta urokselta. Muistona on kolo kilvessä. Punakorvakilpikonnia ei saa teettää, koska niitä hylätään niin paljon aikuisina. Pienistä söpöistä kilppareista kasvaa isoja, jotka eivät ole sylilemmikkejä.

  VastaaPoista
 5. Kiva, kun laitoit kuvia Miinasta. Mulla itsellä on akaattikotiloita. Et sitten satu keräämään kilpikonna-aiheisia kortteja?

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Bullukat-Miinasta on vaikea ottaa lähikuvia, kun vetäytyy helposti kuoreensa. Akaattikotiloita? Hmmm, pitääpä ottaa tarkemmin selvää minkälaisia ne on. Kerään kilpparikortteja, mut hyvin valikoiden, no Franklinia tietenkin ja muita satuaiheisia. Enemmän minulle tarttuu matkaan pieniä koristekilppareita.

  VastaaPoista
 8. Ihana Miina! Näin juuri tänään tyttäreni kaksi kilpikonnaa, ne olivat heränneet "talviunilta" ja touhusivat kovasi.

  VastaaPoista
 9. On nuo vaan erikoisia tyyppejä, ihailen ihmisiä, jotka osaavat hoitaa näitä(kin)!! Vai keräät kilppareita ja kortteja, pitää painaa oikein mieleeni!

  VastaaPoista
 10. Riitta Sinikka-punakorvakilpikonnaa ei voi "täysin" laittaa talviunille, koska se ei todennäköisesti heräis siitä.
  vilukissi-minun hoitoni etenee yrityksen ja erehyksen kautta. Sen oon päättäny, etten Miinaa vie enää lääkäriin, koska niillä ei oo mitään tietoa kilppareista.

  VastaaPoista
 11. Ihana kilppari. Ai ne käyvät pesullakin...

  VastaaPoista
 12. Miina on ihana. Olen aina haaveillut kilpparista. Kolme vuotta sitten hankin elämäni ekan akvaarion, 180 l. Nyt haaveilen 5sataa litraisesta, kun ostin 3 tiikerinuoliaista ja ne tarvitsevat kasvaessaan ehdottomasti ison akvaarion.

  Kivaa kevättä ja kesää Miinalle.

  VastaaPoista