torstai 8. joulukuuta 2011

Minulla tuoksuu kakut


Hedelmä-, mauste- ja taatelikakut, pinnalla näkyy vähän mantelijauhetta, millä leivitin vuuat. En enää oota joulua, kun sen on oppinu viimeinki, että se tulee joka vuosi. Olen aina tehny leipomukset varhain ja nyt se on vähän pakollistakin. 16.päivä alkaa joulunajan työt, enkä halua sitten enää väsyttää joulutouhotuksilla. Tänä vuonna en enää tee piparitaikinaa, vaan ostan senkin valmiina. Siivouskin riippuu säästä, nytkin sataa lunta kohtisuoraan maahan. Kävin eilen toisen kerran jäsenkorjaajalla, yläselkä ja käet sai uutta puhtia. OLKA, mars matkaan, viimestään sitte, kun masu asukki on ulostunut ;DD 4 viikon kirppis toi mukavasti lisärahaa ja Konttiinkin jäi vielä vietävää. Ens viikolla lähtee korttikuoret ja joulukortit matkaan.

3 kommenttia:

  1. Voi sinulla on ihanaa tuoksua koko koti tulvillaan. Leivonta on sellaista jouluista hyvää. Vaan minä en osaa, kyllä herra Fazer leipoo minullekki ;)

    VastaaPoista
  2. Sirkkis-leipomisenki suhteen on oltava tarkka, taito (mikä taito?)ei pysy hanskassa, jos ei välillä harjota. Voipi olla, että samanen herra leipoo mullekki myöhemmin ;D
    Susu-namnam, onneks mulle ei jää, kun vierasvara. Saattasin muuten hotkia kaikki ohimennen ;)

    VastaaPoista