torstai 24. marraskuuta 2011

Kalevalainen jäsenkorjaaja

Eka kertaa kävin yllämainitun ammatin harjoittajan luona. Aivan mahtava kokemus, siellä aukesi lantion lukot, löyty oikeat polvien ja nilkkojen asennot. Ristiselän kipu, joka taas oli tulossa häipy samantien. Jalat on hyvin kevyet, melkein tuntuu niinkun niitä ei oliskaan :) Minulla näitä virheasentoja on ollut vuosikausia, joten ei ole varmaa "oppivatko" jäsenet pysymään oikein. Ootan kuitenkin joulukuun alun toista käyntiä, jossa yläselkä laitetaan kuntoon. Suosittelen!

5 kommenttia:

 1. Mukavaa, että sait avun! En ole kalevalaista jäsenkorjaajaa koskaan kokeillut, kiropraktikolla olen sen sijaan käynyt melkein 30 vuotta ja se mies on myös ihmeiden tekijä.

  VastaaPoista
 2. Onneks olkoon! Loistava valinta! Olen suositellut ihan kaikille, sillä se on niin parasta!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihanaa kun sait hoitoa noihin vikoihin. Itse käyn muutaman kerran vuodessa jäsenkorjaajalla. Ilman sitä tuskin enään kävelisin. On se vaan hyvää hoitoa ♥

  VastaaPoista
 4. Susu-kiropraktikko oli minulla toisena vaihtoehtona. Ehkä jäsenkorjaaja on minulle kuitenkin parempi tässä vaiheessa.
  Kimmeli-kiitos! Hieno kokemus kaikenkaikkiaan :D
  Sirkkis-jalat leijuu vieläkin;) Aion kokeilla myös suolahaudetta. Olen kovin toiveikas, jos nivelrikon eteneminen pysähtyis ainakin joltain osin, kun paikat sais kohilleen!

  VastaaPoista
 5. Mää ole monest hunteeranu tommosel jäsenkorjaajal meno, mut kuka ei ol viäl suasitellu. Pitäsis nyt va rohkastu!

  VastaaPoista