keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Leipä


Taas on se aika vuodesta, kun äijälle tulee vuosi lisää. Leivoin kääretortun, joka saa huomenna kuorrutteen ja hannatädin kakkuja. Itelle tein ruokaa samalla lämmöllä ja leivän. Leipään käytin graham- ja vehnäjauhoja, tein vatkaimella taikinan ja kaadoin nousseen taikinan pellille. Voisko olla helpompaa!? Ostin mozzarella-salaattiaineksia(pienen rasian), öljyn käytin taikinaan ja leivän päälle painelin juustoa ja aurinkotomaattia.
Kävin eka kertaa yksin salilla, muistin kaikki laitteet(hyvä minä).

8 kommenttia:

  1. Hyvä sinä, melkein käyp katteeksi kun olet niin kuntoileva. Tuo leipä on sen näköinen jotta olisi kiva maistaa. Varmasti on hyvää. Minä kun en osaa leipoa mitään :( Onneksi saan ostaa hyviä leipomuksia tarvittaessa.

    VastaaPoista
  2. Voi miten herkullisen näköinen leipä.

    VastaaPoista
  3. Mää taidankin lähteä täältä etelästä sinne pohjoseen leipää maistelemaan :D Kyllä itsetehty leipä on niin paljon parempaa, mutta kovin harvoin sitä saa aikaiseksi itse tehdä.

    VastaaPoista
  4. On muuten tosi hyvä leipä, vaikka ite sanonki. Harvon tullee vain leivottua.
    Sirkkis-nyt en oo muuten liikkunutkaan, kun vettä on tullut ihan solokenaan.
    Enkuli-nam;)
    Sanna-hopihopi, taitaa loppua, ennenku tänne ehit :))

    VastaaPoista
  5. Oi,kotona leivottu leipä on hyvää!!

    VastaaPoista
  6. Mä en ala. En saa syödä oikeaa leipää ja arvaa nyt kuinka nälkä mulle tuli just nyt ja melkein tunnen nenässäni vastapaistetun leivän....aaah

    VastaaPoista
  7. Vilukissi-onhan gluteeniton leipäkin hyvää, vai onko?

    VastaaPoista