perjantai 2. syyskuuta 2011

Hep


Kukka kanavatyö on valmis, siitä kuvaa, sitten joskus, kun siinä on kehykset ja mattalasi. Seuraavaks käsityöks valkkautu yllätys....kanavatyö! Puu on minusta hieno, värit on lisäks sellaset, että langat löytyy jämistä. Muuten on kaikki tekemiset jääny melkein koneella istumiseen, mitä oon kortteja plarannu.

10 kommenttia:

 1. Nuo kanavatyöt ovat tosi pitkääpnnaa vaativia. Tietysti myös pitää olla hyvä näkö. Kauniita ne ovat .

  VastaaPoista
 2. Sirkkis-teen tätä niinkauan, kun riittää luonnonvaloa.
  Mii-eiks ookki, ois vielä seinä mihin mahtus ;)

  VastaaPoista
 3. Kaunis puu. Äitini harrasti aikanaan kanavatöitä ja niitä aina ihailin. Jotkin ovat seinällä mummon tai isän luona ja niissä on lämmin muisto. Itse monesti haaveksin käsitöiden tekemisestä, mutta toistaiseksi aika ei vaan riitä. On liian paljon kaikenlaista muuta...

  VastaaPoista
 4. Minttis-kiva, kun löysit tänne ;)Minullakin menee joku muu asia väliaikaisesti käsitöitten edelle, mutta vain väliaikaisesti. Sinulla on monta tärkeätä projektia nyt...ehkäpä joskus on käsitöitten vuoro.

  VastaaPoista
 5. Käsitöiden tekeminen on mukavaa ajankulua.

  VastaaPoista
 6. Mummeli-Kyllä;D
  Enkuli-Nyt vain mietin tekisinkö ruskapuun...sillon ois pudonneet kukat lunta. Näkkeepähän......

  VastaaPoista
 7. Kanavatyö...tein vuonna viisi oaljon niitä ja nyt olen uudelleen alkanut haikailemaan niiden tekemisen perään. En tiedä pärjäisikö siinä nyt lukulaseilla, voi että, kun en hoksannut aikaisemmin alkaa tekemään. Niiden tekeminen rentouttaa...aivan kuin tuli sellainen kiireetön aika...kuin jossain kartanosarjoissa, joissa muodon vuoksi vain ollaan tekevinään jotain koruommelta.

  VastaaPoista
 8. Vilukissi-niin ja miten mukavaa on valita langat. Mie en aina hyväksy valmiita lankoja ja joskus ostan pohjan ilman lankojakin.

  VastaaPoista