lauantai 6. elokuuta 2011

Mehustusta


Äijä keräs vattuja ja punasia viinimarjoja ja nyt vapaalla mehustin ne. Minulla on salakieltä korkeissa, osassa on S, joka tarkottaa vähän enemmän sokerille maistuvaa.
Ens viikolla ehkä sais loput punaset ja mustia viinimarjoja höyrytettyä.
Meillä on ergonomiset työajat kokeilussa, vapaalle jäähään iltavuorosta ja vapailta tullaan aamuvuoroon. Vielä enemmän on väsy nyt ekana vapaana, kun ennen.

7 kommenttia:

 1. Vapaalle iltavuorosta, vapaalta aamuvuoroon. Älytöntä. Höh.

  VastaaPoista
 2. Käytkö kotona muuta vuorojen välissä kuin nukkumassa? Eihan sitä voi koskaan tehdä kotitöitä rauhassa kun pitäis levätä jotta jaksaa tehdä töitä. Sinulla on hienosto säilöttyä kesää.

  VastaaPoista
 3. Susu-nii-in todella älytöntä. Tää suositus on tullu työterveyshuollosta, eikä meistä kukaan ymmärrä miks pitäs yhtenäisestä vapaasta vähentää 10-12 tuntia!?
  Sirkkis-en todellakaan jaksa muuta. Nuoremmat ja tosi pirtsakat ehkä ehtii/jaksaa muutaki. Onneks tää kokeilu on vaan yhdellä osastolla. Minun maha ei kestä kaupan mehuja, eikä limskoja, niin on mukava joskus ottaa pakkasesta omia mehuja. Vesi on kyllä pääasiallinen juomani.

  VastaaPoista
 4. Näin yhdessä kaupassa noita säilöntäpulloja ja aivan mun alkoi tehdä mieli marjapuskia...tutkailin jo eilen rivitalon nurmkita, että miksi kummassa niin isolla alueella ei ole marjapuskia!? Mehumaijakin olisi omasta takaa.

  Hämmästyin samaten noita sun muuttuneita suosituksia!

  VastaaPoista
 5. Vilukissi-marjapensaat on aika vaivattomia kasvatettavia.
  2 viikkoa on enää tällä osastolla, sitten viikko toisella ja sit piän vapaata. Sais kroppaa vähän kuntoon. Mie kuulun Omituisten Otusten kerhoon, kun eijoo vakipaikkaa. Koulutus ei kyllä riittäs, mut työkokemuksella vois päästä vakiks. Onpa noita töitä riittäny muutenki ;)

  VastaaPoista
 6. Vadelma on yks mun lempimarjoista. Tosin mä en oo koskaan mehustanu sitä. Tuo salakieli onkin hyvä konsti erottaa sokeroidut ja sokeroimattomat mehut toisistaan. =9)

  VastaaPoista
 7. Irene-vadelmasta yksistään tulis aivan ihanaa mehua, muttei kerralla ole saanu maijallista, niin keitän yleensä sekamehuja. Minulla on vielä L, jota käytän ns.jälkimehusta, joka on laimennettua. Sitä ei pakasteta vaan nautitaan seuraavina päivinä. Talvella juon mehuani kuumennettuna ja hyvvee on ;D

  VastaaPoista