sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Sitä sun tätä


Tyttösille oon ostellu Muumi astioita ja poikaselle jotain muuta. Tää muki on pyöriny kirppiksellä ja nyt se oli vaan 1e. Mietin vain, onkohan aito?
Flunssa taitas olla voiton puolella, ainaki oon nukkunu muutaman yön yskimättä.
Kone oli muutaman päivän huollossa, Kiitos vaan taas Jii, vaikket tätä luekkaan ;)
Ostin tähän pikku kämppääni pakastimen ja pari laatikkoa Pyhäjärveläisiä mansikoita ja olivatki tosi laadukkaita.
Isommalla tytsyistä on tässä kuussa synttärit ja käytiin sitte ostelemassa molemmille pimuille vähän vaatteita. Tulihan siinä kävästyä elämäni eka kertaa mäkkärissä(naurakaa vaan), tytöillä tais olla kans eka kerta. Kerroin heille, että jotkut käy joka päivä täällä syömässä, vanhempi katteli ympärilleen ja sano: ja noin paljon syövät!! Toisilla oli isot laatikot ja meillä pikku ranskikset. Piti jättää tilaa jätskille.
Miina konna on taas ollu oma ittesä ja tankannu talvea varten. Huippu tais olla, kun vetäsi pikku lautasellisen ruokaa, toinen puoli oli vihanneksia ja 6 kiehautettua muikkua(eikä mtn Kitkan viisaita).
Kiitokset myös Itellalle, laitoin toukokuun puolessa välissä Tampereelta 3 korttia tänne Roihin, 2 tuli normi ajassa ja viimeinenki jo viime viikolla. Ei ihan kahta kk kestäny sen matka.
Tästä iltavuoroon ja sitä rataa kesä etenee.....

5 kommenttia:

 1. Tiedätkö kuinka vanha Konna on? Hyvin syö ja onko ollut yhtään ulkona? Minun konna KAAAUUUAN sitten viihtyi kesällä ulkonahäkissään marjapensaan vierellä. Kun olin itse pihassa niin se kuljeskeli ympäriinsä. Koirani Nero haki sen kun käskin . Kerran jälleen oli mokoma rontti nurin eikä enään herännyt. Oliko itse kellahtanut vai Nero kääntänyt. Mukavia kesä päiviä ja tulevia synttäreitä.

  VastaaPoista
 2. Tarkastin luettelosta ,kyllä koiramäestä on tuollainen muki tehty. Siis olisi mielestäni aito.

  VastaaPoista
 3. Sirkkis-Miina konna on 15-16v, oikein lämpimillä käytän pihalla. Pelkää kovia ääniä, eikä uskalla sekunniksikaan jättää vahtimatta, se nimittäin mennee yllättävän lujaa. Miina kellahtelee tämän tästä, yleensä pääsee ite oikein päin. Yritän nyt hakia spotteihin oikean luonnon valon lamppua. Voi, oispa kiva, jos noin halvalla sain aidon! Kiitos toivotuksista, kivaa kesän jatkoa sinullekkin :DD

  VastaaPoista
 4. Heh, Itella hurmaa.

  Aito muki tai ei, hauskan näköinen.

  VastaaPoista
 5. Susu-tää oli Itellan suurin moka miun kohalla. Ennen en tykänny Kunnaksesta yhtään, näköjään mieli voi muuttua...

  VastaaPoista