keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Särkemistä ja uusimistaYksi päiväkoti on entinen homeongelmien vuoksi. Jätkänkynttilä puolestaan on saanut "sääskiverkon" kunnostusta varten.
Nyt on ollut kivat vapaat, tyttöset oli yötä minun luona, sitten olin uimavahtina ja nukutin poikasen, samalla tuli koira lenkitettyä. Ihan lämpimiä päiviä, eilen tuli vettäkin sopivasti.

3 kommenttia:

 1. On se hyvä, ettei lapset joudu hengittämään hometta. Tuollainen homepesä kannattaakin purkaa. Mukavaa kesää.

  VastaaPoista
 2. Kamala juttu tuo homejuttu...puhuttiinko ennen hometaloista, en ainakaan muista ja nyt niitä on. Luulisi nykyajan rakentamisen osaavan tehdä taloja, jotka hengittävät. Meillä on kaunis riippusilta, tosi vanha, ja nyt se on ollut suljettuna jo 2 kesää...ei muka ole tietoa, miten korjattaisiin!? Höh..miten se osattiin vuonna viisi tehdäkään sitten...yksi vaijeri on kärsinyt ajankulusta ja sitä nyt pähkäillään. En tajua. Mukavaa kesää!! Menen nyt katsmaan, mitä muuta olet kirjoitellut!

  VastaaPoista
 3. Enkuli-tuo oli jo toinen päiväkoti, joka purettiin. Ed.tilalle rakennettiin uusi, en tiedä mitä tuohon tulee luultavasti korkeita kerrostaloja. Kivaa kesän jatkoa sinullekkin:)
  Vilukissi-Ennen rakennettiin enemmän "aidoista" tarvikkeista, hitaammin ja maalaisjärjellä. Nyt on saatava kaikki heti, tehhään hutiloiden, kustannusarviot ylittyy ja tulos on susi.
  Kiva, kun löysit tänne. Kepoista kesää:)

  VastaaPoista