torstai 9. kesäkuuta 2011

Varaston siivous


Enpä viittiny kuvata roinaa mikä poistettiin mökin varastosta. Kielot on kukassa ja pihlaja alottelee kukintaa. Mittarit näytti varjossa +30, vaikkei täällä oikeasti kuulema niin lämmin ole ;)Kavereitakin oli ilmestynyt, ainakin mäkäräisiä, sääskiä ja muitakin öttiäisiä kävi tutustelemassa.

9 kommenttia:

 1. Ihanat kielot ja tuoksu on taivaallinen. Kun sinne pohjoiseen tulee kesä ja helle saapuvat nuo "verenimijät" myös.Joka vuosi kun entisaikaan kiertelimme lappia suorastaan raastavaa oli se ihottuman määrä kun sain. Oletko sinä niille yliherkkä? minä en koskaan selvinnyt ilman hoitoa.

  VastaaPoista
 2. Sirkkis-nyt vielä riittää antihistamiini ja viilentävä/hoitava voide. Sitten, kun tulee enemmän öttiäisiä ja varsinkin sokkopaarmat, voi paukamat tulehtua.Eikä niihin totu ikinä :(

  VastaaPoista
 3. Joo minä olin kerran kun oli sellainen paarmakausi niin pateissa ,että naamakin oli tuntematon. Olin ollut kalassa veneellä Naruskassa viikon silloin ja koiratkin ihan tuskissaan. Äkkiä etelämmäksi ja lääkäriin.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on kielot kukassa pikkuriikkisessä puutarhassa. Niistä lähtee ihana tuoksu ja ne ovat mahdottoman kovia leviämään. =9)

  VastaaPoista
 5. Irene-kieloissa on hieno tuoksu, meillä ne saavat levitäkkin ihan rauhassa.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa viikonloppua Sinulle. Upea kielokuva.

  VastaaPoista
 7. Enkuli-kiitos, samoin sinulle. Tännään näyttää olevan saepäivä. Työn merkeissä tääkin vkl samoin seuraava.

  VastaaPoista
 8. Olipas mukava oloinen blogi...nyt ei auta muu kuin aloittaa lukemaan taaksekinpäin!
  Vai et viitsinyt kuvata mökin roinaa...usko pois, että toisen romu voi olla toisen aarre! Kieloja...niitähän voisi olla nyt jo täälläkin päin, ne ovat ihania juhannuskukkia. Tiesitkö muuten, että kielo on ollut myös vuonna jotakin joulukukka joulukorteissa!

  VastaaPoista
 9. Teretulemas Vilukissi! Eipä nyt tuu mieleen kielojoulukorttia, voiphan niitä ollakkii ;)

  VastaaPoista