keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Mökillä

Tänään oli vapaa ja oltiin äijän mökillä. Alakuvassa pitäs näkyä 15 marjapensasta, joita leikkelin aika rankalla käellä. Pensaat on jo vanhoja, ehkäpä joku joskus uusii niitä...kenties.
Ison pihan haravointi oli äijän työtä ja melkein koko piha tulikin puhtaaks. Samalla valutettiin mahlaa muutama litra. Nyt olikin ihan nappi aika siihen.
Paksua jäätä oli jäänyt rannoille ja kävin koukkaamassa sankollisen vettä ja otin samalla kuvan vedenalaisesta maailmasta.
Muutama jäälohkare oli huilaamassa kohti kaupunkia.

5 kommenttia:

 1. Mahlaa? Kuulostaa eksoottiselta näin kaupunkilaisesta. Juotteko te sitä vai mitä sillä tehdään?

  Haravoiminen on rankkaa. Ja vähän tylsääkin :)

  VastaaPoista
 2. Pihakoivun alla kun seisoo, niin sieltä tippuu jotakin kosteaa. Mahlaa? Eikös se mahla ole kullanarvoista terveysjuomaa...

  VastaaPoista
 3. Voi ihanaa, minusta mahla on ihan raikasta. Entisaikaan valutimme ja pakastimme jota janoon joimme. Maustatko sinä sitä jotenki? minä vähän maustoin.

  VastaaPoista
 4. Hei kaikki ystävät, mahla on minusta todella hyvää sellaisenaan janojuomana. Me valutetaan sitä vain sen verran, että pikku tyttöset saa kuumeessa tai muuten kipeänä maistiaiset. Uskon, että siinä on elämän eliksiiriä, kun koivu kasvaa ja kasvattaa vuosi vuodelta lehtiä sen avulla.

  VastaaPoista