keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Kanavatyö


Välityöks nostin esille tämän, nyt kun riittää valoa, ettei tarvi tihrustaa.

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihana malli. Minulta tuon tekeminen ei luonnistuisi. Kunnioitukseni. Minä pidän kyllä noista mutta en tee. Minun kauan kauan sitten piti tehdä kanavatyö musta-valkoinen jäi kesken, äitini teki lopulta valmiiksi ja annoin sen siskolleni lahjaksi. Kertoile kuinka sujuu tuon valmistuminen, työn iloa. Minusta tuo ei voi olla vätityö vaan tosi pitkä rupeama.

  VastaaPoista
 2. Enkuli ja Sirkkis-minustakin tämä on kaunis. Hankin tämän jo entiseen asuntoon. Kotiäiti aikoina ompelin näitä(Tuhkimoa ja Laivuria)pienestä maksusta eräälle rouvalle. Kauimmaiset meni hänen pojan matkassa Amerikkaan. Itsellä on vielä 15 kanavatyötä seinillä ja muitten seinillä on varmaan ainakin kolminkertaisesti. Ostelen vieläkin satunnaisesti, jos kirppiksiltä löytyy.

  VastaaPoista
 3. Kaunis! Minä olen aikoinani aloittanut yhden ainoan kanavatyön ja sitäkään en saanut valmiiksi... Kunnioitukseni käsityöihmisille, se on upea taito! Itse olen kaikissa kudontatöissäkin peukalo keskellä kämmentä :)

  VastaaPoista
 4. Huikeaa, minulla ei riittäisi kärsivällisyys tuollaiseen.

  VastaaPoista
 5. Sanna ja Susu, nää valmiiks painetut on ihan out. Nyt pitäs olla ite maalattuja lapsista tai kotieläimistä. Mulla nää valmistuu ihan ohimennen, jos on aikaa.

  VastaaPoista