torstai 30. joulukuuta 2010

Päätä seinään


...on tullu hakattua tämänki huivin kans.
Tässäkin mallissa on helpot toistuvat kerrokset, mutta miun ajatukset lähtee harhailemaan omille teilleen, niin virheitähän siinä tullee. Lukemattomia kertoja jouvuin purkamaan jonkun kerroksen ja pienemmät virheet ohitin sievästi oikaisten. Tämän aion säilöä mahollisia kesän juhlia varten, on neulottu puuvillalangasta. Näyttää pieneltä, mut yläreunan leveyskin on 140cm.
Valkonen iso puuvillalankakerä ilkkuu neulekärryissä, en vielä koske siihen, teen välillä jotain aivotonta.
Eilinen -33 vaihtu aamulla -15, käytiin luistelemassa isomman prinsessan kans. Mieki olin peräti tälle talvelle kolmannen kerran luistimilla!

7 kommenttia:

 1. Luistimilla! Vau, hienoa!

  Tuo on todellakin suuri huivi, kaunis kuvio. Minulta ei kuviot onnistu, pitää olla koko ajan aivotonta virkkuuta.

  VastaaPoista
 2. Mie sen oikein suurensin vaan yhtään virhettä ei ollut. Ihana huivi ja väri myös. Minulta kun työt ei lopu, vaan on pakko välillä vaihtaa ja tuo työn vaihtelu auttaa pitämään mielenkiintoa yllä. Nyt on meneillä pikkusukat toinen on valmis ja toisen aloitin. Minun nuo aivottomat sukkakutimet ovat tv ääressä tapahtuvia pätkätöitä ;))Ostin alesta halvalla jälleen lankoja, siis töitä. Äläkä vain katko jalkojasi kun luistelet.

  VastaaPoista
 3. Susu-salainen haave ois päästä Kemijoelle retkiluisteluun, tuskinpa onnistuu. Parasta ois minunki pysyä aivottomissa, ei nousis verenpaine!
  Sirkkis-tuskinpa minäkään muistan enää virheitä, kun/jos huiville tulee käyttöä. Minulla olis mustaa lankaa, siinä sitä onki, kun päivännäöllä yrittäs kiireesti pari kerrosta tehä. Pitäs olla semmonen otalta käännettävä suurennuslasi.
  Minun huomiokyky luistellessa on ainoastaan pystyssä pysymisessä.

  VastaaPoista
 4. Onpa pään seinään lyöminen kannattanut, kun lopputulos on noin ihana.
  Toivotan Sinulle Oikein Hyvää Ja Onnellista Uutta Vuotta.

  VastaaPoista
 5. Minulla on sellainen valolla toimiva suurennuslasi jonka avulla teen pieniä asioita. Mustanlangan kanssa on myös toimiva. Vaikka olenki sitä mieltä mustia asioita ostan valmiina ja muita teen ite. Hyvää vuotta 2011 sinulle

  VastaaPoista
 6. Ihanaa ja käsityörikasta uutta vuotta!

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille ja oikein Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista