sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Näkymättömiä ruskakuvia

Perjantaina pyöräilin töihin mukanani kamera, sää oli kaunis ja aattelin ottaa muutaman kuvan. Yhtäkkiä eessä oliki punanen auto ja pam, mie maassa. Tärähin kai jonkun verran, kun en alussa pystyny liikuttaan mitään kohtaa. Pyysin ambulanssin ja olin hoivattavana ja kuvattavana sairaalassa yön yli. Kyynärpäässä naarmu ja kipiät niska-ja kaulalihakset ja jänteet. Olin laittanu kotona pitkät hiukseni oortninkiin ja eihän kypärä sopinu päähän. Löin pääni asvalttiin aika kovaa, tuntuu vain pieni kipeä kohta. Nyt mielisanontani: Mitä me tästä opimme? Emme yhtään mitään! En voi vannoa käyttäväni joka kerta kypärää. Hippipyörää en ole vielä nähny onko entinen. Joten tällä kertaa 7 päivää sairista ja lonkka on edelleen kipein kohta, josko siihen sais lisää kortisonia.

5 kommenttia:

 1. Ounou!!!
  Nyt lepoa ja parantumisia!

  VastaaPoista
 2. Tuo oli ikävä uutinen. Kyllä se kypärä on tärkeä jotta ei mene älli maailmasta vaan pysyy tallessa.Vahinkoja sattuu kun on naiseudesta kiinni ,siis onko tukka hyvin.... Toivotan paranemista ja rentoile kotona ♥

  VastaaPoista
 3. Kini, Kiitti!
  Sirkkis-Kiitos toivotuksista. Hiusten suhteen oli ihan laiskuudesta kiinni, mulla on paksu ja pitkä tukka, hyvin vaivalloinen laittaa kiinni(kuten töissä pitää olla), siitä johtuen ei kypärä mahu päähän.

  VastaaPoista
 4. Huh, onneksi olet ok.
  Iso kiitos kortista, leimasta ja omakuvamerkistä, ihanuuksia kaikki :) Minä olen nähnyt tuon huussikortin ja etsinyt sitä, muttei ole aiemmin tullut vastaan. Nyt sen sain :))

  VastaaPoista
 5. Koivunlehti-kiitos, joskus on saatava konkreettisia muistutuksia, ettei elämä ja terveys ole itestään selvää. Kiva, että onnistuin löytämään uuden kortin. Merkissä on Rovaniemen vanha kaupungintalo, liittyen Roin 50v kaupunkina.

  VastaaPoista