keskiviikko 18. elokuuta 2010

Sadonkorjuu

Tänään tuli kerättyä loput viinimarjat, no raakoja mustia jäi harmittavasti pensaaseen, pelkään, et ne paleltuvat ennenkun kypsyvät. Täällä on ollut hyvin kylmiä öitä, paikotellen pakkasella.
Jouduin käymään uusimassa silmälaseihin nenänpehmusteet, kestivät vähän yli puoli vuotta. Kännykin osoittelee loppumisen merkkejä, lieneekö seuraava ostos?!

Susu-kiitos, onnittelut meni perille.
Irene-uistelut on saaneet nimensä Jätkänkynttilä sillan mukaan. Veneitten on pysyteltävä aika keskustan tuntumassa, en nyt muista rajoja ihan tarkkaan. Oishan se hienoa, jos uistelu oliski yöllä, mut sillon vois sattua vilunkipeliä, joten ne on ihan päiväsaikaan.

Ens viikonloppuna on Wanhat markkinat, nekin oli viime vuonna ihan rannan tuntumassa ja oliki mielenkiintoiset. Yritän päästä käymään, vaikka onkin työviikonl.

3 kommenttia:

 1. Meillä täälä Varsinais-Suomessa herukat kypsyivät jo heinäkuun loppupuolelle mennessä. Mäkin olin poimimassa marjoja talteen meidän nuoren parin puutarhasta, siellä kun pensaita on kolmattakymmentä. Polven tähystys katkaisi mun poiminta session ja nuori pari joutuu poimimaan marjat nyt omin avuin. Tääläkin on yöt olleet jo melko kylmiä, muttei nyt vielä hallaa ole ollut.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Voi kylmyys! Lähestyvät viileydet inhottaa, mut toisaalta kuuman kesän jälkeen jo kaipaa raikkaita, kirkkaita syyspäiviä.

  Kun oli blogissani puhetta sanoista, niin tiesitkös, että silmälasien nenäpehmusteet ovat tallat?

  VastaaPoista